«Game of Thrones»-Hodor starter «Rave of Thrones»

- Vil spille noe av den dypeste house-musikken fra alle sju riker.

KJENT DJ: «Game of Thrones»-skuespilleren Kristian Nairn har vært i Belfasts DJ-miljø lenge. Nå skal han spille en rekke DJ-set i forskjellige byer i Australia. Foto: NTB Scanpix
KJENT DJ: «Game of Thrones»-skuespilleren Kristian Nairn har vært i Belfasts DJ-miljø lenge. Nå skal han spille en rekke DJ-set i forskjellige byer i Australia. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Hodors dedikasjon til å bære Bran på ryggen har blitt legendarisk, men det som ikke er så kjent er hvor godt han liker å holde i gang partystemningen inn i natta - han er en etablert DJ i hjemlandet sitt. Hodor av House Stark vil spille noe av den dypeste house-musikken fra alle sju riker på sin helt egne Rave of Thrones».

Slik blir skuespilleren Kristian Nairns DJ-turné promotert på nettstedet falcona.com.au.

DJ-turné Den irske skuespilleren er nemlig ikke bare skuespiller, han er også en kjent DJ, og skal nå spille på en rekke klubber i Australia.

Og temaet for DJ-settene er selvsagt «Game of Thrones». Arrangørene skriver at kleskoden for kvelden er fantasy, og at dem som ignorer kleskoden risikerer vreden til «kongens hånd».

Ifølge The Guardian har Nairn, som spiller karakteren Hodor i «Game of Thrones», lenge vært kjent i Belfasts house-musikk-scene.

- Lik prosess Han var blant annet fast DJ på Kremlin Club i Belfast i elleve år, der han traff sin første film-agent.

- Skuespill og DJ-ing er en svært lik prosess for meg, men med litt ulike komponenter. Når jeg DJ-er, prøver jeg virkelig å holde hjernen min i gang, og når jeg spiller Hodor, så er det motsatt, sa Nairn til Red Dot Diva i 2012, og la til:

- Men jeg vil fortsatt være tilstede i filmscenen, og reagere på det som skjer - Hodor er flink til å reagere. Men jeg tror ikke veldig mye er planlagt i hodet hans.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer