HOPPER I HAVET: Jason Momoa skal spille mot Ben Affleck (som Batman) og Henry Cavill (Superman) i kommende «Batman v Superman: Dawn of Justice». FOTO: HBO
HOPPER I HAVET: Jason Momoa skal spille mot Ben Affleck (som Batman) og Henry Cavill (Superman) i kommende «Batman v Superman: Dawn of Justice». FOTO: HBOVis mer

«Game of Thrones»-kjempe blir superhelt

I kommende «Batman v Superman: Dawn of Justice».

(Filtermagasin.no): Skuespiller Jason Momoas største rolle til nå er nok Khal Drogo, kjempen som gifter seg med Daenerys Targaryen i «Game of Thrones».

Men nå er Momoa også i ferd med å få et temmelig lukrativt filmoppdrag. Han er nemlig i forhandlinger om rollen som Aquaman i Zack Snyders kommende storfilmer «Batman v Superman: Dawn of Justice» og «Justice League».

Ikke bekreftet Nyheten kommer fra vanligvis velinformerte Drew McWeeny i Hitfix, og selv om Warner ikke har bekreftet castingen ennå skal regissør Snyder allerede ha ferdigstilt karakterdesignet - og det meste skal være klart for Momoas inntreden i filmen.

Aquaman er en superhelt som først dukket opp i en tegneserie på starten av 40-tallet, som kan telepati og har evnen til å bevege seg superraskt under vann.

Ifølge Hitfix får Aquaman trolig bare mindre betydning i «Batman v Superman: Dawn of Justice», men meningen er at karakteren skal få mer plass i ensemblefilmen «Justice League» i 2017.

Her møtes mange av superheltene fra DC Comics-universet, som Superman, Batman, The Flash og Wonder Woman.

Bakgrunn fra «Baywatch» Aquaman er nok for øvrig en kjent figur for mange fans av tv-serien «Entourage», der rollefiguren Vincent Chase (Adrian Grenier) spiller undervannshelten i en fiktiv storfilm regissert av James Cameron (som også spiller seg selv i serien).

I «Entourage» blir «Aquaman» en gigantsuksess med den største åpningshelgen noensinne.

Så får vi se om det går like bra for Jason Momoa. Vi antar i hvert fall at erfaringen hans med store vannmengder fra «Baywatch» (den Hawaii-fødte skuespillerens første rolle) kommer til å bli nyttig.

Denne saken er tidligere publisert på film- og tv-bloggen Filter.

Lik Filter på Facebook og få nyheter om film og serier servert rett i din newsfeed.