Game of Thrones-skaper: - Jeg har aldri sett så mange tårer

Se film fra bak kulissene under innspillingen av The Red Wedding.

(Dagbldet:) Før sommeren ble det som lenge har vært forventet å være den mest sjokkerende scenen i suksess-serien «Game of Thrones» vist.

Hvis du ennå ikke har sett episoden, men planlegger å se den, bør du slutte å lese her.

Drept i bryllup
I scenen, som omtales som «The Red Wedding» blir både Robb Stark, hans gravide kone og hans mor Catelyn Stark drept, i forbindelse med bryllupet til Catelyns bror Edmure Tully.

Dagbladet har tidligere skrevet at forfatteren av bøkene baserte sjokkscenen på en sann historie, og at han skrev scenen fordi han var opptatt av å overraske leserne.

Skaperne kommenterer scenen Nå kan du se en bak kulissene-film der skaperne av serien forteller sin opplevelse av innspillingen av den spesielle scenen.

Det er HBO selv som har laget filmen der produsentene kommenterer hva som skjer og forteller om hvordan de og resten av produksjonsteamet opplevde de spesielle innspillingsdagene.

- Jeg har jobbet i denne bransjen en god stund nå. Men det har aldri før vært et øyeblikk som dette for oss, sier produsent David Benioff i filmen.

- Aldri sett så mange tårer Produsentene forteller at det var trist å spille inn den siste scenen med tre skuespillere de var blitt glade i.

- Det var som at favorittslektningene dine skulle flytte til Australia, sier produsent D.B. Weiss.

- Det var en veldig rar stemning, særlig den siste dagen. Folk i Nord-Irland er tøffe. De er ikke pyser. Men jeg aldri sett så mange tårer, fortsetter Benioff.

For tiden spilles sesong fire av den populære serien inn. Den kommer på skjermen i 2014. Dagbladet har tidligere skrevet om de nye rollefigurene som dukker opp i neste sesong.

SER DRAPENE: Innspillingen av den mye omtalte scenen var spesiell for alle involverte. Her er Arya Stark, som spilles av Maisie Williams. Foto: HBO Nordic/Helen Sloan.
SER DRAPENE: Innspillingen av den mye omtalte scenen var spesiell for alle involverte. Her er Arya Stark, som spilles av Maisie Williams. Foto: HBO Nordic/Helen Sloan. Vis mer