«Game of Thrones»-skuespiller klar for norsk ekstremsvømmefilm

Bytter ut rustning med speedo?

SKAL SVØMME I NORGE: Nederlandske Michiel Huisman (til høyre) har spilt Daario Naharis i HBOs gigantsuksess «Game of Thrones» - her sammen med Daenerys Targaryen (spilt av Emilia Clarke). Nå skal han svømme i en kommende norsk film. Foto: HBO
SKAL SVØMME I NORGE: Nederlandske Michiel Huisman (til høyre) har spilt Daario Naharis i HBOs gigantsuksess «Game of Thrones» - her sammen med Daenerys Targaryen (spilt av Emilia Clarke). Nå skal han svømme i en kommende norsk film. Foto: HBO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): I sesongen som ble vist på tv denne våren fikk nederlandske Michiel Huisman mye skjermtid som Daario Naharis i HBOs gigantsuksess «Game of Thrones».

Går alt som produsentene håper vil skuespilleren bytte ut rustning og konstant kurtisering av Daenerys Targaryen med svømmebukser og norske fjorder til sommeren. Huisman har nemlig takket ja til hovedrollen i norsk-amerikanske «The Swimmer».

- Vi er superfornøyde med å få ham med på laget. Han er bra blanding mellom å være litt goofy, mystisk og sjarmerende sexy, sier produsent Joachim Lyng i Sweet Films til Filter.

Ekstremsvømmer Foruten «Game of Thrones» har Huisman også vært å se i David Simons HBO-serie «Tremé» og kritikerroste «Orphan Black». Han har også tre spillefilmer som etter planen skal ut til neste år, blant annet «The Age of Adaline» der han spiller mot Harrison Ford.

I «The Swimmer» skal Huisman spille ekstremsvømmeren Richard Morgan, som i sin stadige søken etter ekstreme utfordringer blir ført til den tidvis ugjestmilde naturen i Norge. Som om ikke svømmingen er tøff nok, får han også en telefon om at faren er døende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer