SERIEAKTUELL: 20 år gamle Sophie Turner har rollen som Sansa Stark i HBO-serien «Game of Thrones», som snart er aktuell med en ny sesong. Foto: NTB Scanpix
SERIEAKTUELL: 20 år gamle Sophie Turner har rollen som Sansa Stark i HBO-serien «Game of Thrones», som snart er aktuell med en ny sesong. Foto: NTB ScanpixVis mer

«Game of Thrones»-skuespiller vil at karakteren hennes skal bli drept

- Hvis du er med på «Game of Thrones» og ikke har en kul dødsscene, hva er da poenget?

(Dagbladet): «Game of Thrones» er en av verdens mest populære tv-serier akkurat nå, og det er stor spenning knytta til den sjette sesongen, som har norsk premiere 25. april.

I et ferskt intervju med Wall Street Journal snakker skuespiller Sophie Turner (20) blant annet ut om hva seerne kan vente seg av de ferske episodene.

- Sesong seks føles som om alt kommer sammen, historier flettes sammen, folk danner allianser med andre karakterer og alle kommer mot det samme målet, sier briten - som overraskende nok røper at hun ikke ønsker å se sin egen karakter på jerntrona.

Tvert imot ønsker hun at Sansa Stark skal bli kverka - på «kult» vis, må vite.

Seks sesonger - Jeg vil ikke overleve, sier Turner til Wall Street Journal.

VIL BLOMSTRE: - Hun kommer virkelig til å blomstre denne sesongen, sier Sophie Turner om sin «Game of Thrones»-karakter Sansa Stark (bildet). Foto: NTB Scanpix / HBO
VIL BLOMSTRE: - Hun kommer virkelig til å blomstre denne sesongen, sier Sophie Turner om sin «Game of Thrones»-karakter Sansa Stark (bildet). Foto: NTB Scanpix / HBO Vis mer

- Jeg vil at Littlefinger skal ende opp på trona... Hvis du er med på «Game of Thrones» og ikke har en kul dødsscene, hva er da poenget?

Petyr «Littlefinger» Baelish er, i likhet med Sansa Stark, en karakter som har vært med siden første sesong.

Baelish spilles av irske Aidan Gillen (47), som tidligere har vært å se i TV-serier og filmer som «The Dark Knight Rises» og «The Wire».

På spørsmål om Sansa Stark vil bli drept i den kommende sesongen, svarer Sophie Turner avisa med at hennes karakter vil ta ansvar og være en leder:

- Hun kommer virkelig til å blomstre denne sesongen.

OBS: Spoiler! Selv om Sansa Stark er en viktig person i «Game of Thrones»-universet, er det ikke hennes karakter det spekuleres mest rundt forkant av den kommende sesongen.

Det er nemlig hennes halvbror, Jon Snow.

Spoiler-advarsel: Hvis du ikke har sett femte sesong og ikke vil vite hva som skjer, slutt å lese nå.

Etter siste episode fra femte sesong hadde rullet over tv-skjermer verden over kokte engasjementet blant fansen.

Snow, som er en av seriens mest populære karakterer, ble nemlig tilsynelatende drept. Men ivrige fans har likevel ikke gitt opp håpet, noe som har ført til at en rekke mulige teorier som gjør Snows overlevelse mulig har blitt presentert.

Da traileren til den kommende sesongen ble sluppet mente mange medier at den inneholdt bevis på at Snow fortsatt var med i serien.

Kit Harington, som spiller Snow, har imidlertid vært ordknapp om karakterens framtid.

I et intervju avviste briten at han er med i den nye sesongen, men på spørsmål om han hadde filmet noen nye scener svarte han følgende:

- Jeg filmet noen scener av meg selv som død. Det er noe av det beste jeg har gjort.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram