SPILLER KONGE: Dean Charles-Chapman har bare rukket å bli 18 år, men har spilt i suksesserien «Game of Thrones» siden 2014. Nå snakker han ut om sexscenen med den 16 år eldre skuespilleren Natalie Dormer. Foto: HBO Nordic
SPILLER KONGE: Dean Charles-Chapman har bare rukket å bli 18 år, men har spilt i suksesserien «Game of Thrones» siden 2014. Nå snakker han ut om sexscenen med den 16 år eldre skuespilleren Natalie Dormer. Foto: HBO NordicVis mer

«Game of Thrones»-skuespilleren (18) om sexscenen: - Jeg hadde ikke forventa det

Snakker om sexscenen med den 16 år eldre skuespilleren.

(Dagbladet): Mens norske 18-åringer gjør seg klar til russetid, går Dean Charles-Chapman snart inn i sin tredje sesong som skuespiller i «Game of Thrones».

18-åringen spiller kongen Tommen Baratheon, som tok over etter den ondsinnede storebroren Joffreys død.

«Game of Thrones» er kjent for sine mange sexscener og brutalitet, og den unge skuespilleren gjorde alt annet enn å holde den statistikken nede.

Nå prater han om hvordan sexscenen med Natalie Dormer (34) egentlig var.

Gifter seg Det var i sesong fems tredje episode at det måtte gå hett for seg for de to skuespillerne. I bøkene er Charles-Chapmans karakter om lag tre år yngre, som gjør scenen enda mer oppsiktsvekkende.

Hendelsen fant sted på karakterenes bryllupsnatt, etter at kongen hadde gjort dronning av Margaery Tyrell, som spilles av Dormer.

18-åringen avslører at sexscenen ikke bare like enkel som den framstår.

- Det var ikke kleint, men det ser kanskje sånn ut på skjermen på grunn av aldersforskjellen. Alt er heldigvis på liksom, sa stjerna til britiske Express på et presseevent.

- Ikke forventa Charles-Chapman forteller til avisa at han mener Dormer er en flott person, og at hun fikk ham til å føle seg komfortabel under innspilling.

- Jeg håper bare hun var komfortabel med meg. Men sexscenen og alt det der gikk bra. Alt var planlagt, og det var en normal dag, sier han.

At han måtte spille i scenen kom likevel brått på det unge skuespillertalentet.

- Jeg hadde ikke forventa det. Skaperne kom opp til meg og sa som en spøk at «vi har gjort deg en tjeneste, vi har skrevet deg inn i en klein, liten sexscene», forklarer han.

Store forhåpninger På spørsmål fra den britiske avisa om hva vi kan forvente oss i den kommende sesongen, er 18-åringen ordknapp.

Det er nemlig knytta mye forventinger til seriens kommende sesong, som har premiere i april på HBO.

Dette blir første gang seriens handling er foran bøkenes. Fans har etterspurt nye bøker fra forfatter George R. R. Martin. I et blogginnlegg måtte forfatteren svare for seg tidlig i januar.

«I flere måneder har mitt største ønske vært å kunne si «Jeg har fullført og levert THE WINDS OF WINTER» på eller før den siste dagen i 2015.» Men boka er ikke ferdig.»

Videre skrev Martin at det ikke er sannsynlig at boka er ferdig i morgen eller neste uke.

Hva skjer med Jon Snow? En annen ting som har skapt overskrifter, er hvorvidt karakteren Jon Snow gjenoppstår. Spørsmålet blir stilt på grunn av den blodige finaleepisoden til sesong fem.

Om du ikke ønsker svaret, må du slutte å lese nå. Kit Harington, som spiller Snow, avslørte nemlig at det muligens ikke er det siste vi ser til han.

- Jeg filmet noen scener av meg selv som død. Det er noe av det beste jeg har gjort, sa skuespilleren i et intervju.

Videre sier briten at han ikke aner hva som skjer i den nye sesongen.

- Jeg vet hvor lenge jeg er et lik, men det kan jeg ikke fortelle deg, sa han hemmelighetsfullt til Time Out. Baratheon

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram