Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Game of Thrones-stjerna (21) legger opp

- Livsstilen er ikke noe jeg søker etter.

 LEGGER OPP:  Jack Gleeson spiller rollen som Joffrey i «Game of Thrones». Når serien er over vil han droppe skuespillerkarrieren. Foto: Stella Pictures
LEGGER OPP: Jack Gleeson spiller rollen som Joffrey i «Game of Thrones». Når serien er over vil han droppe skuespillerkarrieren. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Jack Gleeson (21) gjør stor suksess i rollen som Joffrey i den populære tv-serien «Game of Thrones».

Men livet som tv-stjerne skal ikke ha vært slik Gleeson hadde sett for seg. Nå sier han til avisa The Independent at han ønsker å legge opp som skuespiller etter at serien er over.

- Litt for ekte - Livsstilen som følger med det å være en del av en suksessrik tv-serie er ikke noe jeg søker etter, sier han til avisa og fortsetter:

- Tidligere fikk jeg alltid en pause fra oppstyret, men da jeg startet å jobbe med «Game of Thrones» ble realiteten litt for ekte for meg.

Det skal ha vært etter en reise til Haiti med humanitærorganisasjonen GOAL at den unge stjerna begynte å revurdere sitt karrierevalg. 

- Etter jeg besøkte Trinity og fattet en interesse for filosofi, har jeg med GOAL og mitt teaterkompani revurdert hva jeg har lyst til å gjøre i livet, sier han og understreker at han fortsatt er ung og at det er vanskelig å bestemme seg for hva man ønsker å gjøre i livet.

Sesong fire For tida spilles sesong fire av «Game of Thrones» inn, blant annet i Marokko og på Island.

Dagbladet har tidligere skrevet om hva man kan vente av neste sesong. Les saken her.