HODOR: Kristian Nairns karakter i «Game of Thrones», Hodor, ble sist sett i sesong seks, der han hjalp Bran med å rømme fra hvitvandrerne. Foto: HBO Nordic
HODOR: Kristian Nairns karakter i «Game of Thrones», Hodor, ble sist sett i sesong seks, der han hjalp Bran med å rømme fra hvitvandrerne. Foto: HBO NordicVis mer

«Game of Thrones» sesong sju

«Game of Thrones»-stjerna forsnakket seg på tv-show. Det får fansen til å gå av skaftet

Hva var det du sa nå, Hodor?

(Dagbladet): Kristian Nairn, som spiller Hodor i den utrolig populære tv-serien «Game of Thrones», kan ha avslørt en kjempespoiler for den framtidige handlingen da han tidligere denne uka besøkte talkshowet «Thronecast» på tv-kanalen Sky Atlantic.

Spoiler-advarsel: Saken inneholder detaljer fra serien!

Teorier om farskap

Som kjent er «GoT»-fansen svært gode på å komme fram til nye teorier om hva som har skjedd - og vil skje videre i de sju kongedømmene.

Én av disse teoriene har vært om Tyrion Lannister egentlig er en Targaryen, og dermed broren til Daenerys Targaryen.

En av detaljene fra plottet som tyder på at det kan stemme, var da Lannister-søsknenes mor, Joanna, hintet om at hun en gang i tida var elskerinna til den gale kongen, Aerys Targaryen.

Hemmeligheter knyttet til farskap er ikke noe nytt i plottet til «Game of Thrones». I sesong seks fikk vi bekreftet at Jon Snow ikke er Ned Starks løsunge, men derimot sønnen til søstera hans - Leanna Stark, noe som betyr at det antakeligvis er Rhaegar Targaryen som er hans far.

VINTEREN ER HER: En trailer på hele to minutter avslører en del av handlingen i den kommende sesongen av «Game of Thrones». Video: HBO Vis mer Vis mer

Nairn slapp bombe

Nå skal Cersei og hennes tvillingbror Jamie Lannister være barna til Tywin og Joanna Lannister, men bomba Kristian Nairn nylig slapp på «Thronecast» kan tyde på noe annet.

- Cersei er gal, som sin far den gale kongen, kommenterte Nairn på talkshowet, og satt med det i gang voldsomme spekulasjoner hos fansen.

Hvis Nairn faktisk forsnakket seg, og vet noe som seerne ennå ikke vet, kan dette bety at Cersei og Jamie Lannister er søsknene til Daenerys Targaryen og dermed også av drageblod. Om det kan ha noe å si for den framtidige handlingen, gjenstår å se.

- Sa feil navn

Kristian Nairn selv har avvist at det var en spoiler, og forklarer det med at han ikke har sett seg godt nok opp på serien.

- Jeg sa bare feil navn. Jeg måtte se meg opp på to episoder jeg ikke hadde sett, så jeg ble litt forvirret, skriver skuespilleren på Twitter.