«Game of Thrones»-stjerna kritiserer egen film: - Får du lov til å si det der?

Jack Gleeson pissa i buksa.

FERDIG SOM SKUESPILLER: Etter «Game of Thrones», sluttet Jack Gleeson som skuespiller foran kamera. Foto: NTB Scanpix
FERDIG SOM SKUESPILLER: Etter «Game of Thrones», sluttet Jack Gleeson som skuespiller foran kamera. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Jack Gleeson ble verdenskjent i rollen som den forhatte kong Joffrey Baratheon i HBO-suksessen «Game of Thrones».

Da han forlot serien, la han også opp som skuespiller foran kamera. Nå konsentrer han seg bare om teatertruppen sin «Collapsing Horse», som han blant annet har satt opp dukkestykket «Bears in Space» med.

Spilte mot stjerner

I et intervju med Vulture forteller Gleeson om en av de få skuespilleropplevelsene han har fra foran kamera, som ikke involverer «Game of Thrones». Da han var ni år spilte han i filmen «Reign of Fire» mot blant andre Christian Bale og Matthew McConaughey.

- En virkelig medioker film, kommenterer Gleeson overfor Vulture.

Når journalisten spør «Har du lov til å si det der?», responderer den tidligere «Game of Thrones»-skuespilleren:

- Hvem skal bry seg?

Pissa på seg

Irske Gleeson forteller at han ble hyret til jobben bare fordi innspillingen var i Irland.

- Det handlet bare om å tromme sammen så mange irske barn som mulig. Det var ingen audition. Så måtte jeg veldig på do på et tidspunkt. De ba meg vente, fordi de filmet, så jeg pissa bare på meg. Jeg var ni år gammel og måtte pisse i buksa. Kanskje det var derfor jeg synes det er en medioker film.

Urineringen kan imidlertid ikke ha vært av det voldsomme slaget, for Gleeson tror ikke det var noen som la merke til det.

- Jeg prøvde å te meg så normalt og rolig som mulig. Og så spilte jeg sokkene av meg. Det er en av de viktigste reglene i skuespilleryrket: Hvis du pisser på deg, ikke la det gå ut over prestasjonen din, sier han til Vulture.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer