«Game of Thrones»-stjerna: Rollefiguren min er kvitt mennene som holdt henne tilbake

Tilbake i toppform.

VOND STRAFF: Etter den røffe slutten på femte sesong hvor Headeys rollefigur måtte gå kliss naken gjennom gatene i King's Landing har dronningmoren i sjette sesong samlet kreftene for å gyve løs på motstanderne sine. Foto: HBO
VOND STRAFF: Etter den røffe slutten på femte sesong hvor Headeys rollefigur måtte gå kliss naken gjennom gatene i King's Landing har dronningmoren i sjette sesong samlet kreftene for å gyve løs på motstanderne sine. Foto: HBO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ikke les dette om du ikke har sett ferdig femte sesong av «Game of Thrones». Og med «dette» mener vi altså ikke ordene du leser akkurat nå. Disse ordene er helt trygge. Men ordene som kommer nedenfor denne setningen er mye, mye skumlere.BELFAST (Dagbladet): - Cersei er veldig den typen person som overlever.

Det er sent i oktober, og Lena Headey har fått en liten pustepause fra innspillingen av en scene i sjette sesongens av storserien «Game of Thrones».

Sammen med et knippe utenlandske journalister møter Dagbladet Magasinet skuespilleren på et forblåst filmsett ved Shane's Castle utenfor Belfast.

Etter den røffe slutten på femte sesong hvor Headeys rollefigur måtte gå kliss naken gjennom gatene i King's Landing har dronningmoren i sjette sesong samlet kreftene for å gyve løs på motstanderne sine.

Som Headey sier:

- Nå er hun kvitt mennene som har holdt henne tilbake, og da er hun igjen på sitt mest utspekulerte - i ferd med å legge planer for hvordan hun kan stige enda høyere i gradene.

Dette betyr ikke nødvendigvis at det ligger an til en lett og lystig sesong for den hardt prøvede nesten-regenten, som mistet datteren sin i slutten av forrige sesong.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer