Sophie Turner

Game of Thrones-stjerna slår tilbake mot fansen

- Respektløst.

SLÅR TILBAKE: Skuespiller Sophie Turner som Sansa Stark under åttende sesong av Game of Thrones. Foto: HBO/BSkyB/Kobal/REX
SLÅR TILBAKE: Skuespiller Sophie Turner som Sansa Stark under åttende sesong av Game of Thrones. Foto: HBO/BSkyB/Kobal/REX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hele 19.3 millioner amerikanere har sett finaleepisoden av «Game of Thrones». Dette gjør tv-serien til den mest sette i HBOs historie, melder AFP.

Til tross for enorm suksess har kritikerne vært nådeløse med seriens siste sesong. Nesten 1500 000 mennesker har signert en underskriftskampanje som krever at åttende sesong lages på nytt, og denne gangen med «kompetente forfattere».

Dette får skuespiller Sophie Turner, som spiller Sansa Stark, til å reagere.

- Jeg synes det er respektløst ovenfor mannskapet, forfatterne og filmskaperne som har jobbet utrettelig i over ti år, og i 11 måneder med den siste sesongen. Jeg synes det er respektløst at folk slakter det bare fordi det ikke ble akkurat slik de så det for seg, sier hun til New York Times.

Tvist og vending

Turner er likevel ikke er overrasket over den harde kritikken.

- Folk har alltid en idé om hvordan de vil at serien skal slutte. Når det ikke skjer slik de hadde forestilt seg, gjør de opprør, sier hun, og tar samtidig sesongens kanskje mest kontroversielle tvist i forsvar.

- Det som har vært fantastisk med «Game of Thrones» er de syke tvistene og vendingene. Helt siden halshoggingen av Ned Stark i første sesong til Daenerys som blir Den gale dronningen. Det burde ikke være negativt for fansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer