Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Game of Thrones»-stjerne: - Unnskyld

Spoiler!

 BER OM UNNSKYLDNING:   Kit Harington i rollen som Jon Snow i den populære tv-serien «Game of Thrones». Nå ber han om unnskyldning for å ha løyet for fansen. Foto: HBO Nordic
BER OM UNNSKYLDNING: Kit Harington i rollen som Jon Snow i den populære tv-serien «Game of Thrones». Nå ber han om unnskyldning for å ha løyet for fansen. Foto: HBO Nordic Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Hvis du ikke har sett den siste episoden eller sesong 5 av «Game of Thrones» bør du slutte å lese nå!

Som kjent ble Jon Snow stukket ned og drept i siste episode av sesong 5, men fansen nektet å tro på det og siden da har spekulasjonene florert.

Ber om unnskyldning Flere av skuespillerne, samt Kit Haringston som spiller Jon Snow, har gjentatte ganger sagt at den populære karakteren ikke vil komme tilbake.

Spoiler:

Men dette stemmer altså ikke, for i mandagens episode ble den populære karakteren vekket til live igjen.

Og nå ber Harington om unnskyldning.

LES OGSÅ: Her er den ultimate guiden til «Game of Thrones».

- Unnskyld for at jeg løy for dere, sier han til Entertainment Weekly.

- Den største for Jon Snow - Jeg er glad for at folk ikke ville at han skulle dø og jeg tror min største frykt var at folk ikke skulle bry seg om det, sier han og avslører:

- Dette blir den største sesongen for Jon så langt.

Allerede da traileren for denne sesongen ble lansert, skrev medier som Vanity Fair, Huffington Post, Tech Insider og Refinery29 at de hadde funnet det endelige beviset på hvorvidt Jon Snow returnerer i den kommende sesongen.

Ikke bare viste den at norske Kristofer Hivju (skimtes 01:16 i traileren) ville komme tilbake, men mange mente også at det var bevis for Jon Snows tilbakekomst.

- Det kan jeg ikke fortelle deg På 01:17-merket i videoen, kan man nemlig skimte en langhåret mann på hest i bakgrunnen som likner mistenkelig mye på den folkekjære karakteren.

Harington har flere ganger måtte svare på spørsmål om denne sesongen og i et intervju med Time Out sa han at han ikke visste hva som ville skje i den kommende sesongen.

- Jeg vet hvor lenge jeg er et lik, men det kan jeg ikke fortelle deg.

Hele Norges coronakart