«Game of Thrones»: Ville fan-teorier etter ny plakat

Kan vi nå slå fast at Jon Snow vender tilbake?

SPOILER ALERT: Karakteren «Jon Snow» ble knivstukket og etterlatt dødelig såret i slutten av forrige sesong. Promoteringen til HBO av sesong seks, tyder på at Snow ikke har logget helt ut ennå. Hvilken form eller skikkelse han vender tilbake i, gjenstår ennå å se. Foto: HBO

Game of Thrones
SPOILER ALERT: Karakteren «Jon Snow» ble knivstukket og etterlatt dødelig såret i slutten av forrige sesong. Promoteringen til HBO av sesong seks, tyder på at Snow ikke har logget helt ut ennå. Hvilken form eller skikkelse han vender tilbake i, gjenstår ennå å se. Foto: HBO Game of ThronesVis mer

(Dagbladet): Spoiler-advarsel: Hvis du er fan av serien «Game of Thrones», og ikke har sett sesong fem, bør du sporenstreks klikke deg tilbake til db.no

Karakteren Jon Snow som ble lurt i en felle, knivstukket og trolig drept i slutten av forrige sesong av «Game of Thrones», ser ut til å vende tilbake i en eller annen form. På promoplakten til HBO er det nemlig ansiktet hans, tilgriset av blod, som figurerer.

Det har blitt kalt den dårligst bevarte hemmeligheten i bransjen, men det er nå engang slik at ingenting er sikkert, så lenge de som lager serien ikke har bekreftet, eller avkreftet, rykter og antakelser.

Allerede i sommer ble skuespiller Kit Harrington alias «Jon Snow» observert i Belfast ved filmsettet til innspillingen av den neste sesongen. Bildet er publisert her på nettstedet popsugar.

Spekulasjonene rundt hva slags form eller skikkelse han vil vende tilbake i har også florert. Både Dagbladets bokansvarlig, Marie L. Kleve, og mange andre fans på sosiale medier har tidligere drøftet alternativer. En teori er at såkalte «White Walkers» gjenoppliver ham som zombie etter at han er død. Disse er noen av seriens absolutte «bad-guys».

Serien satte tidligere i høst rekord i antall priser på et år da den var nominert til 24, og tok tolv av Emmy-prisene med hjem. På seriens twitter-bruker figurerte nylig skaperen av serien, George Raymond Richard Martin, sammen med skuespiller Julia Louis-Dreyfus, som spilte «Elaine» i serien «Seinfeld». Det var Dreyfus som hadde tvitret bildet.

Seriens sesong seks skal ha premiere i april 2016.


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram