Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Gamecube

 • Spilltips til jul
 • Alt om spill!
 • Spillblogg
 • Diskuter spill

  «Metroid Prime 2: Echoes»


  Prod:Retro Studios / Nintendo
  Alder: 12+

  Her er heltinnen Samus Aran tilbake i sin andre 3D-opptreden, og hun imponerer fortsatt. I ekte «Metroid»-ånd er det mange og lange korridorer med skjulte hemmeligheter som du får tilgang til etterhvert. Spillet er muligens i vanskeligste laget for nybegynnere.


  «Wario Ware Inc.: Mega Party Game$»


  Prod: Nintendo
  Alder: 3+

  «Wario Ware» til GBA er en stående favoritt, og på GameCube er de mange småspillene også svært underholdende. På tross av at minispillene best hører hjemme på en bærbar spillmaskin, er det morsomt å spille mot venner i den bisarre flerspillerdelen.


  «Paper Mario: The Thousand Year Door»


  Prod: Intelligent Systems / Nintendo
  Alder: 3+

  Mario er i dette rollespillet laget av papir, og vet å benytte seg av dette. Han kan smyge seg inn trange åpninger, og gjøre seg om til et papirfly for å nå nye områder. Den omgangsbaserte slåssingen er godt utført, og egenskapene til Marios følge kommer godt med.


  «Donkey Konga»


  Prod: Namco/Nintendo
  Alder: 3+

  Til dette spillet følger det med et trommesett - men du bør ha to av disse. Her skal du nemlig tromme i takt med det som skjer på skjermen, og det er langt fra enkelt på de raskeste sangene. Regn ikke med å bli sittende å spille alene - dette er morsomst med venner.


  «Pikmin 2»


  Prod: Nintendo
  Alder: 3+

  Du er havnet på en fremmed planet og må styre merkelige skapninger kalt pikmin. Disse må du bruke til å finne en rekke bortgjemte gjenstander. «Pikmin 2» er like rart som det er genialt, og byr på mer enn forgjengeren - blant annet en samarbeidsmodus.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media