Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Gamle leker

Med Styltekurs, barneteater, rullebrett og DJs feirer nærmiljøet i Gamlebyen i Oslo seg selv. Det er duket for «Gamlebyen Song Festival».

«Gamlebyen Song Festival» feires Lørdag med blant annet styltekurs, barneteater og ansiktsmaling fra klokka 12.00 for de aller yngste. Det blir «skate-events», film og musikk for de litt eldre, og «Ruth\'s rock\'n roast» for alles mager. Utover kvelden spiller DJ Peer, Strangefruit og Abstract plater. Burning Rubber og Bricket spiller instrumenter. Alle intektene fra arrangementet går uavkortet til forbedring av fritidsparken i Gamlebyen.

Are Fjellstad og «Alto», som bare heter det, er primus motor bak «Gamlebyen Sport og Fritid». I 1998 var det ikke noe på området under Dyvekes Bro bortsett fra en basketring gutta hadde festet på et tre. Nå er løkka asfaltert, og en basketbane og en skateramp har fått plass. - Vi solgte seks aksjer til 5000.- hver. Det ble 30 000.-. Alle pengene har gått rett inn i det du ser her. Alt er bygget på dugnad, sier Alto.

«Gamlebyen Sport og Fritid» har 340 medlemmer i alle aldre og nasjonaliteter. Under Dyvekes bro har mange fått en etterlengtet sportsarena. - Uten nærmiljøet hadde det aldri funka. Lørdag vil vi gjøre litt stas på de som har vært med, sier Are.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media