Gamle sanger om igjen

Med forbehold om at alt som står her er det reneste sludder: DDR er tilbake med ny plate. Denne gangen nye versjoner av gamle norske slagere, som vanlig ikledd høytysk språkdrakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

DET SKJER TING i Tyskland.

Vi er i lokalene til Oslo Lydstudio.

DDR

Johan Golden har erstattet Kristopher Skau, men utover det er besetningen i DDR den samme som under debuten i 1998. Nå er bandet i studio for å spille inn sin andre plate, «Norwegische superknüller».

Atle Antonsen lener seg over et slitent stuebord.

- Du har for eksempel «Rex» på TV2, en drivende god krimserie med en hund i hovedrollen. Og Derrick. Horst Tappert er forresten veldig ofte i Norge.

- Han har jeg klint med!

- Hysj!

- ... og så har du hjelperen Fritz Wepper, som så vidt meg bekjent også har vært i Norge. Og Berger, han som alltid kommer inn med papirene på kontoret til Derrick.

Antonsen slipper seg tilbake i sofaen og kniper øyenbrynene sammen.

- Som jeg sier; det skjer ting i Tyskland.

DET ER GÅTT TO ÅR SIDEN DDR ga ut «Über Alles», en plate som utelukkende besto av tyske coverversjoner av DDEs sanger og skaffet luringene mye oppmerksomhet. Noen vil mene uforholdsmessig mye. Siden da har Johan Golden erstattet Kristopher Skau, men forøvrig er besetningen den samme. Foruten frontfigurene Atle «Attila» Antonsen og Johan «Junghanz» Golden, består bandet av Tomaz, Tzomrhino, Zigurdt, Adler og det kvinnelige trekkplasteret Beritz, som egentlig heter Berit Bomann, og ikke får lov til å uttale seg til pressen fordi resten av bandet frykter at hun skal si noe dumt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer