Gammel moro til salgs

Nå kan du kjøpe Titano-festivalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Har du hatt det så gøy på musikkfestival at du kan tenke deg å arrangere en selv? Værsågod, legg inn bud - nå er en av de eldste og mest myteomspunne til salgs.

Legger ned Titano-festivalen, skriver avisa Dølen på Vinstra i dag - og viser til at sommerens festival var den 28. i rekken. Titano er en av Nordens eldste folkemusikkfestivaler og kjent på folkemunne for hæla i teltduken og tenna i campingbordet..

-Vel, det er vel riktigere å si at Titano-festivalen er til salgs. Vi fire som har holdt på med arrangementet siden 1995 har i alle fall bestemt oss for å legge inn årene. Det blir ingenting igjen i forhold til hvor mye tid vi legger ned, sier styreleder Erik Løkken til Dagbladet.no.

-Hva koster Titano-festivalen?

-Legg inn et bud, det er rettighetene til navnet vi selger. Husk at det er mye jobb både før, under og etter, sier Løkken.

Med på kjøpet kommer prestisjen som følger med kåring av kongepokalvinnere i gammaldans. Men alle de 30.000 festivaldeltakerne fra Titanos velmaktsdager kommer ikke automatisk.

I sommer var det like mange musikere som festivaldeltakere på campingplassen - mellom 200 og 300. Titano og Quart\'en er ikke aleine lenger om å arrangere festivaler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer