Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Gammel moro til salgs

Nå kan du kjøpe Titano-festivalen.

(Dagbladet.no): Har du hatt det så gøy på musikkfestival at du kan tenke deg å arrangere en selv? Værsågod, legg inn bud - nå er en av de eldste og mest myteomspunne til salgs.

Legger ned Titano-festivalen, skriver avisa Dølen på Vinstra i dag - og viser til at sommerens festival var den 28. i rekken. Titano er en av Nordens eldste folkemusikkfestivaler og kjent på folkemunne for hæla i teltduken og tenna i campingbordet..

-Vel, det er vel riktigere å si at Titano-festivalen er til salgs. Vi fire som har holdt på med arrangementet siden 1995 har i alle fall bestemt oss for å legge inn årene. Det blir ingenting igjen i forhold til hvor mye tid vi legger ned, sier styreleder Erik Løkken til Dagbladet.no.

-Hva koster Titano-festivalen?

-Legg inn et bud, det er rettighetene til navnet vi selger. Husk at det er mye jobb både før, under og etter, sier Løkken.

Med på kjøpet kommer prestisjen som følger med kåring av kongepokalvinnere i gammaldans. Men alle de 30.000 festivaldeltakerne fra Titanos velmaktsdager kommer ikke automatisk.

I sommer var det like mange musikere som festivaldeltakere på campingplassen - mellom 200 og 300. Titano og Quart\'en er ikke aleine lenger om å arrangere festivaler.

 ALDRI EN SOMMER UTEN:  Det sa denne gjengen fra Måløy, Svelgen og Åsane i 1998. Neste sommer blir det verre, med mindre de kjøper Titano-festivaklen selv. Arkivfoto: Geir Magnusson, Scanpix.
ALDRI EN SOMMER UTEN: Det sa denne gjengen fra Måløy, Svelgen og Åsane i 1998. Neste sommer blir det verre, med mindre de kjøper Titano-festivaklen selv. Arkivfoto: Geir Magnusson, Scanpix. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling