«Kompani Lauritzen»:

Går for ny versjon

Til våren skal vanlige folk være en del av millitærregimet til Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård.

NY VRI: Snart er det duket for ny sesong med Kompani Lauritzen. Nå melder TV 2 at de skal utvide konseptet med vanlige folk. Foto: TV 2 NTB kultur
NY VRI: Snart er det duket for ny sesong med Kompani Lauritzen. Nå melder TV 2 at de skal utvide konseptet med vanlige folk. Foto: TV 2 NTB kultur Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Kompani Lauritzen» har siden starten vært en stor suksess for TV 2. Med seertall over en million, er det naturlig at TV 2 vil lage mer om hverdagen i millitæret.

Til våren kommer derimot en ny serie om millitærlivet. Serien bygger mye på «Kompani Lauritzen», men har også et vesentlig skille: Nå skal nemlig unge voksne få mulighet til en ny start i livet, skriver TV 2 i en pressemelding.

Denne serien kommer i tillegg til kjendisversjonen av «Kompani Lauritzen».

- I den nye serien skal unge voksne som sliter med overgangen til voksenlivet, og de forpliktelsene og ansvaret det medfører, få muligheten til en ny start og en ny kurs i livet, står det i pressemeldingen.

Konseptet blir ikke ulikt det vi tidligere har sett - det blir fortsatt et militært regime der orden og disiplin står i fokus.

Opptak i 2022

Dag Otto Lauritzen gleder seg til å komme i gang med innspillingen.

- Det er mange unge som sliter med å finne plassen sin i de voksnes rekker, sliter med å fullføre studier, holde på en jobb, eller generelt tilpasse seg samfunnets normer og regler. Gjennom dette opplegget vil de få muligheten til å gjenoppdage seg selv, som forhåpentligvis vil gi dem en ny og frisk start når de kommer ut igjen, sier Lauritzen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer