Går fra Borat til Sherlock Holmes

Og Will Ferrell som Watson!

(Dagbladet.no): Sacha Baron Cohen har gjort stor suksess i rollene som som Ali G og Borat, og vil neppe bli dårligere i den kommende filmen om den outrerte østerikske homoreporteren Bruno heller.

Det er imidlertid grenser for hvor lenge komikeren kan narre andre, siden han har fått et kjent fjes i store deler av verden. Han har derfor takket ja til å spille den jødiske hippielegenden Abbie Hoffman i Steven Spielbergs «The Trial of the Chicago 7».

Men det er heldigvis ikke helt slutt på moroa. Nå er det klart at Baron Cohen også skal tolke ingen ringere enn mesterdetektiven Sherlock Holmes i en kommende komedie, melder filmmagasinet Variety.

I rollen som medhjelperen Watson møter vi et annet kjent komikerfjes, Will Ferrell. De to samarbeidet også i racerbilkomedien «Talladega Nights» fra 2006.

Det er ingen ringere enn «Forgetting Sarah Marshall»-produsent Judd Apatow som skal produsere filmen, i samarbeid med Jimmy Miller - de samme som sist produserte Baron Cohen og Ferrell i «Talladega Nights». Manuset skrives av Etan Cohen («Tropic Thunder», «Idiocracy»).

Også en annen film om Sherlock Holmes er forøvrig på trappene, regissert av Madonna-ektemann Guy Ritchie.

SKAL SPILLE DETEKTIV: Sasha Baron Cohen går fra Borat til Sherlock Holmes. Foto: SCANPIX
SKAL SPILLE DETEKTIV: Sasha Baron Cohen går fra Borat til Sherlock Holmes. Foto: SCANPIX Vis mer
Går fra Borat til Sherlock Holmes
MOROMANN: Judd Apatow.
MOROMANN: Will Ferrell.