Går hardt ut mot «SingStar»

Microsoft prøver seg med «Lips» på Xbox 360.

PLAYSTATION HAR i mange år hatt stor suksess med «Singstar»-serien.

Det er derfor ikke så rart at Microsoft nå tar etter med «Lips», et syngespill som forsøker å gjøre alt det konkurrenten gjør - og litt til.

«Lips» lykkes også i å gjenskape suksessoppskriften til «Singstar», rett og slett ved å blåkopiere kjerneopplevelsen.

OGSÅ HER STÅR du foran tv-en og synger med på teksten til låtene som avspilles med video. Du bedømmes etter hvor godt du klarer å følge toneleiet, men i «Lips» får du også poeng for å riste på de trådløse mikrofonene i takt med musikken.

1

Du kan variere hvilke rytmeinstrumenter som skal gjelde, og belønnes med poeng og blinkende lys i mikrofonen.

IKKE BARE ER «Lips» tett knyttet opp mot nettet, slik at du kan laste ned nye sanger som slippes av Microsoft, men du kan også importere din egen musikk.

Enten det er fra en cd, en mp3-spiller eller fra datamaskinen via en nettverkstilkobling, kan du enkelt få flere tusen sanger rett inn i spillet.

ULEMPEN MED dette er at det ikke kommer tekst opp på skjermen, men hvis mange nok rapporterer at de har lagt inn en sang, kan teksten dukke opp som en oppdatering seinere.

Går hardt ut mot «SingStar»

«Lips» både ser og høres bra ut - og gitt at Microsoft klarer å følge opp med oppdateringer og stadig nytt innhold, trenger ikke Xbox 360-eiere lenger være misunnelige på «Singstar»-festene.