Går i fakkeltog for kvinner med uønsket atferd ved egen omsorg

Bård og Harald oppfordrer folk som sliter til å delta. Ane Dahl Torp og Ingrid Olava kommer.

GÅR I FAKKELTOG: Harald Eia og Bård Tufte Johansens sketsjer om kvinner med uønsket atferd ved egen omsorg i «Storbynatt». I kveld arrangerer de fakkeltog og oppfordrer folk som sliter til å delta.  Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet.
GÅR I FAKKELTOG: Harald Eia og Bård Tufte Johansens sketsjer om kvinner med uønsket atferd ved egen omsorg i «Storbynatt». I kveld arrangerer de fakkeltog og oppfordrer folk som sliter til å delta. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det er på tide å vise solidaritet, sier Stina Greaker daglig leder av Bård og Haralds selskap, Funkenhauser Productions.

På slutten av gårsdagens sending av «Storbynatt» oppfordret humorduoen folk til å delta i et fakkeltog til støtte for holdningskampanjen de to vitser med i programmet.

Utgangspunktet for sketsjene er de reklamefrie dagene som gjerne finner sted i høytider, skriver NRK.

Går i tog Etter at Bård Tufte Johansen, alias Gunnar Veistad i Helsedirektoratet, fortalte på Storbynatt at ni av 14 kvinner sliter med uønsket atferd ved egen omsorg , har holdningskampansjen fått en støttegruppe på Facebook, som allerede har over 19 000 medlemmer.

I kveld klokken 19 blir det arrangert fakkeltog fra Spikersuppa til Helsedirektoratet på St. Olavs Plass, til støtte for holdningskampanjen, «kvinner som sliter med uønsket atferd ved egen omsorg».

- Det er alvorlig, og vi oppfordrer alle til å ta med en venn som sliter, eller som føler at de går inn under kategorien å delta i fakkeltoget i kveld, sier Greaker som har kjøpt inn mange fakler.

Ane Dahl Torp Før toget blir det underholdning og appell ved «informasjonssjef Gunnar Veistad i Helsedirektoratet». Skuespiller Ane Dahl Torp kommer for å lese dikt og artist Ingrid Olava synger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer