<strong>- DESPERATE TIDER:</strong> NRKs Christian Scharning gikk langt for å skaffe seg billett Øya. Foto: Øystein Mamen / Privat
- DESPERATE TIDER: NRKs Christian Scharning gikk langt for å skaffe seg billett Øya. Foto: Øystein Mamen / Privat Vis mer

Går langt for øya-billett:- Desperate tider krever desperate metoder

- Hun er en artist med kraft fra verdensrommet. Hun er som et urmenneske.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I ni år på rad har musikkjournalist i NRK, Christian Scharning, vært på Øya med datteren Nico.

Etter kraftig forkjølelse forhindret egentlig Charning å delta i år, men i dag er han bedre og klar for festival og ikke minst, konserten til multikunstneren Grace Jones. Det var bare én utfordring. Han manglet billett.

- Desperate tider

- Desperate tider krever desperate metoder. Skal virkelig ikke jeg og Nico se Grace Jones i kveld? Hvor er den siste lørdagsbilletten til Øya? Har du hjerte til å knuse våre drømmer? skriver Scharning under bildet, som er delt og kommentert av flere på Facebook.

<strong>ORIGINALEN:</strong> Grace Jones spiller på Øya i kveld. Foto: Skjermdump
ORIGINALEN: Grace Jones spiller på Øya i kveld. Foto: Skjermdump Vis mer

På bildet kopierer han det legendariske omslaget på plata «Island Life», fra 1985.

- Da jeg var liten kom jeg over en av hennes plater i pappa sin samling. Siden det har jeg forgudet henne. Hun er en artist med kraft fra verdensrommet. Hun er som et urmenneske. Det er så sykt fengende, sier Scharning til Dagbladet.

- Nest best

Nå har Scharning skaffet seg billett og lykken er komplett.

- Det er første gang jeg ser Grace Jones live. I flere år har jeg jobbet for å intervjue henne, og jeg har veldig lyst til å lage et program om henne til serien Hitlåtenes Historie som jeg lager. Det å se henne live er nest best.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer