Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Går mann av huse for «Dirty Dancing»

Musikalversjonen av «Dirty Dancing» fra 1987 setter rekord i Londons teaterdistrikt West End.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er allerede solgt 11 millioner pund (nær 140 millioner kroner) til oppsetningen som har premiere torsdag. 250.000 billetter er revet vekk til nå, og dette er rekord for forhåndssalg i West End, melder nyhetsbyrået AFP.

I rollene, som en gang ble spilt av Patrick Swayze og Jennifer Grey, stiller australske Josef Brown og britiske Georgina Rich.

Eleanor Bergstein, som skrev manuset til filmen har også ansvaret for manuset til sceneversjonen. Stykket ble første gang satt opp i 2004 i Australia.

Filmen er den mest suksessfulle uavhengige filmproduksjonen noensinne, og filmmusikken, som inkluderer Oscar-vinneren («I’ve Had) The Time Of My Life» solgte 41 millioner eksemplarer på verdensbasis.

(NTB)

TIL SCENEN: Georgina Rich som Baby og Josef Brown som Johnny under en klassisk scene i «Dirty Dancing», i ny sceneversjon i London. Foto: SCANPIX / AP
TIL SCENEN: Georgina Rich som Baby og Josef Brown som Johnny under en klassisk scene i «Dirty Dancing», i ny sceneversjon i London. Foto: SCANPIX / AP Vis mer