Går Skavlan fra å være kongen av fredagskvelden til kongen av Youtube?

Lanserer egen Youtube-kanal.

NÅR UT TIL YNGRE SEERE? Med sin egen Youtube-kanal når Fredrik Skavlan potensielt ut til flere enn dem som pleier å se ham på fredagskvelden. Foto: SKJERMDUMP FRA YOUTUBE
NÅR UT TIL YNGRE SEERE? Med sin egen Youtube-kanal når Fredrik Skavlan potensielt ut til flere enn dem som pleier å se ham på fredagskvelden. Foto: SKJERMDUMP FRA YOUTUBE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Talkshow-vert Fredrik Skavlan lanserer i dag sin helt egen Youtube-kanal - og går kanskje med det fra å være kongen av fredagskvelden til å bli kongen av Youtube?

Ved å tilby klipp fra tidligere sesonger, ekstramateriale og helt nyprodusert netteksklusivt innhold, ønsker Skavlan å nå ut også til folk som kanskje ikke er vant til å se hans talkshow på tradisjonell tv på fredagskveldene.

Allerede fra start ligger det en rekke klipp ute som viser noen av de mest kjente intervjuene Skavlan har gjennomført på sitt show, blant annet med John Cleese, Rihanna, Alicia Keys, Kevin Costner, Al Gore og mange flere.

Skavlan har også laget et eget introduksjonsklipp til kanalen - selvfølgelig på engelsk for et nytt verdenspublikum.

Eksklusive klipp Kanalen skal ifølge svenske Resume.se oppdateres hver uke med nytt materiale fra den nye sesongen, samt eksklusivt materiale.

Som en smakebit på hva det kan innebære, ligger nå kampen mellom Skavlan, Niklas og MMA-fighteren Alexander «The Mauler» Gustafsson ute til allmenn forlystelse.

- Det ligger allerede tusenvis av Skavlan-klipp ute på Youtube som seerne selv har lastet opp gjennom åra. Nå organiserer vi alt innholdet på en egen kanal, sier Skavlans produsent Marianne Torp Kierulf i en pressemelding.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer