Ronny Brede Aase

Går til Discovery

Den velkjente programlederen, Ronny Brede Aase, forlater NRK til fordel for Discovery.

FERDIG I NRK: Ronny Brede Aase går fra NRK til Discovery. Foto: Dagbladet.
FERDIG I NRK: Ronny Brede Aase går fra NRK til Discovery. Foto: Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Discovery skriver i en pressemelding at Ronny Brede Aase går til kanalen og TV Norge i framtida. Brede Aase takker av i NRK TV for å begynne arbeidet med en nyutviklet TV-serie hos Discovery, står det i pressemeldingen.

- Discovery har invitert meg med på et fjernsynskalas jeg ikke ville gå glipp av. Jeg har fått lov til å gjøre så mye gøy i NRK og evig takknemlig for det, men da Discovery banka på med en nyutviklet serie med hygge i fokus, ble jeg rett og slett frista, sier Brede Aase i pressemeldingen.

- Kjente på eventyrlysten

Brede Aase forteller Dagbladet at hans overgang fra NRK til Discovery skyldtes et godt tilbud fra den sistnevnte kanalen.

Discovery har rett og slett fristet meg over til seg. De kom til meg med et tilbud om å lage et gøyalt hygge-TV-program. Jeg kjente litt på eventyrlysten og syntes det var gøy, og takket ja, sier Brede Aase til Dagbladet.

Programlederen sier han vil savne å jobbe side om side med sine NRK-kollegaer, selv om han gleder seg til å starte i Discovery.

- Det blir vemodig etter all den tiden. Jeg har fått lov til å gjøre mye gøy der og jobbet med så utrolig mange fine folk som jeg kommer til å savne. Forhåpentligvis kommer jeg til å kunne skravle og ta en pils med dem på fritiden. Nå gleder jeg meg til å bli kjent med nye folk i Discovery, sier Brede Aase til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer