Går til kjernen av det nye i Russlands sjel

Regissøren i Kreml.

RADARPARET: Hovedpersonen i boken om Putins era er ikke presidenten, men Vladislav Surkov (t.v.) , en halvt tsjetsjensk tidligere bodyguard, kunstnertype og reklamemann som er hjernen bak Kremls selvmotsigende maktformel: «styrt demokrati». Foto: AP/NTB Scanpix
RADARPARET: Hovedpersonen i boken om Putins era er ikke presidenten, men Vladislav Surkov (t.v.) , en halvt tsjetsjensk tidligere bodyguard, kunstnertype og reklamemann som er hjernen bak Kremls selvmotsigende maktformel: «styrt demokrati». Foto: AP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Når du flyr over Moskva om natten er skinnet så sterkt at stjernene blekner. Lysene fra konsentriske ringveier legger seg om Kreml som lagene i en løk. Etter hvert dempes glansen fra Europas største by.

Hvis du vender oppmerksomheten mot boken i fanget, og den boken er «The Surreal Heart of Russia: Nothing is True and Everything is Possible» av den britiske journalisten Peter Pomerantsev, skjønner du at den russiske løken kanskje har en paradoksal kjerne.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer