Sophie Elise Isachsen

Går til NRK

Influenser Sophie Elise Isachsen skal lage podcast for NRK.

PODCAST: Influencer-venninnene Fetisha Williams og Sophie Elise Isachsen får sin egen NRK-podcast. Foto: Henriette Dæhli / NRK
PODCAST: Influencer-venninnene Fetisha Williams og Sophie Elise Isachsen får sin egen NRK-podcast. Foto: Henriette Dæhli / NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sophie Elise Isachsen (27) og venninnen Fetisha Williams (28) kommer nå med podcast på NRK.

Podcasten får navnet «Sophie og Fetisha», hvor duoen ukentlig skal diskutere det unge jenter er opptatt av.

- Jeg er så utrolig klar for å lage podkast med Fetisha igjen, sier Sophie Elise Isachsen i en pressemelding.

- Brukt lang tid

Williams og Isachsen har hatt podcasten «Status» sammen tidligere, men denne ble avsluttet i 2019.

- Vi har brukt lang tid på å forme konseptet, slik at det ikke skal være enda en «to bestevenninner som prater»-podkast. Vi har ulike spalter, dødsbra folk i ryggen og kommer til å ha tett kontakt med lytterne. Vi skal slippe nye episoder ukentlig hele året – og jeg er ekstra stolt over å ha fått med NRK på laget, sier Isachsen i en pressemelding.

I podcasten vil jentene snakke om hendelser fra eget liv, ting som skjer i samfunnet forøvrig og ta opp det lytterne er interesserte i.

- Vi er veldig glade for at NRK satser på oss. Vi skal bygge noe gøy sammen som vi håper mange vil ta del i og høre på. Lytterne kan forvente masse ærlighet, latter, kjærlighet, sorg, humor og noen drypp av politikk på en underholdene måte. Vi ønsker at de skal føle at de sitter på jenterommet sammen med oss og får høre alle hemmelighetene og meningene våre, sier Fetisha Williams.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer