Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

MGP 2020

Garantert finaleplass, men hvorfor?

Sondreys «Take My Time» fester seg ikke, mener Dagbladets anmelder.

DIREKTEKVALIFISERT: I dag ble «Take My Time» med Sondre Mulongo Nystrøm lagt ut, uten at vi blir imponert. Han er garantert plass i MGP-finalen neste måned. Foto: NRK
DIREKTEKVALIFISERT: I dag ble «Take My Time» med Sondre Mulongo Nystrøm lagt ut, uten at vi blir imponert. Han er garantert plass i MGP-finalen neste måned. Foto: NRK Vis mer

Dagbladet har anmeldt lørdagens første delfinale, og tar i bruk de fleste sidene på terningen, bortsett fra den med ett og den med seks øyne.

Sondrey er den eneste av lørdagens fem Melodi Grand Prix-deltakere som er sikret finaleplass lørdag 15. februar. De fire andre, som representerer Sørlandet og som ble anmeldt tidligere denne uka, må kjempe om én finaleplass.

Én av de fire andre går videre til den norske finalen neste måned, sammen med Sondrey. Lenken i bunnen av saken tar deg til se hva Dagbladets anmelder mener om de fire første delfinalistene.

Sondrey: «Take My Time».
Tekst og melodi: Ola Frøyen, Eric Lumiere og Terhi Pippuri.

1. DELFINALE: Sondrey. Foto: NRK
1. DELFINALE: Sondrey. Foto: NRK Vis mer

Jeg lytter og lytter, men hører ingen ting. Jo visst, det er toner og rytmer og sang her, men alt blåser forbi som vinden du ikke hører eller ser. Sondrey befinner seg i R & B og soul-landskapet, en etterhvert «gigantisk region» på det musikalske verdenskartet. «Take My Time» er velredigert og MGP-frisert soulpop uten mothaker, og derfor fester det seg heller ikke.
Sondre Mulongo Nystrøm (25) er fra Øyer ved Lillehammer og kom på på tredjeplass i «Stjernekamp» i fjor.