Garantert lykkelig slutt

Semesterets siste Blymandag arrangeres i dag. Da skulle det bare mangle at temaet er «Happy Ending».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Første Blymandag - talkshow uten TV, ble arrangert i høst. Og nå er det altså klart for sesongens siste.

Tema varierer fra gang til gang, og kan være alt mulig. Forrige Blymandag ble «Country and Western»-temaet utforsket, mens denne gangen er det passende nok «Happy Ending» som bestemmer agendaen.

Konferansier Benedikte Berntzen lover for eksempel filmklipp som lever opp til kveldens tema, og dybdeintervju av en dramaturg innen filmproduksjon. Kanskje kan vi vente oss svulstige bilder fra happy-filmer som «Dirty Dancing» og «Nothing Hill».

I tillegg spiller husbandet Metapark, som ifølge Berntzen leverer sin egen melodiøse pop i gitarlandskapet. Andre poster på programmet er nyheter om mord, politikk og andre cliffhangers, debatt med temaet «Et liv uten romantiske komedier?», mursteinsmonologene om dypdykk i litteraturens skjellsettende sluttsekvenser og Studentteatret som imiterer filmtriks.

Det bruker å møte opp rundt hundre mennesker på arrangementene, og du trenger ikke være student for å komme. Denne gangen går det nok garantert bra til slutt!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer