Garantert technofritt

Lei av tekno, glad i rock? Nå serverer bergensstudentene tre konserter under vignetten «Rock MOT techno». I kveld spiller Cadillac.

Studentene i Bergen har tydeligvis fått nok av techno-trenden. De vil ha ekte rock, og hever neven med «Nok er nok, vi vil ha Rock» og «Vi er mange, vi er sterke, vi skal knuse technoherket». En humoristisk vri på demonstrasjonsparoler, men åpenbart seriøst ment også.

For rock blir det! I kveld kan du oppleve bluesrock-gruppa Cadillac, som er aktuelle med albumet «Cure». Dagbladets Håkon Moslet ga plata en firer, men sier samtidig at det er live gruppa må oppleves. Ifølge ham er Cadillac blant eliten av norske liveband.

«For en powertrio som Cadillac, med røttene i tung blues og streng hardrock fra tiårsskiftet 60-til 70-tall, vil alltid konsertscenen være den naturlige boltreplassen», er påskriften fra Moslet. Kanskje verdt

å få med seg konserten i kveld?

Det blir flere «Rock MOT techno»-konserter de neste dagene. På fredag spiller Backstreet Girls og på lørdag blir det Hobbits og Tacoheads.

Du kan lese hele anmeldelsen og høre lydklipp fra Cadillacs album «Cure» på dagbladet.no. Du kan lese mer om konsertene på programsidene til Kvarteret.