Garbage

David Arnold har åpenbart et lidenskapelig forhold til James Bond-musikk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det viste han både i soundtracket til «Tomorrow Never Dies» og på den spennende antologien «Shaken and Stirred». Til filmen «The World Is Not Enough» har Arnold latt gruppa Garbage framføre ouverturen. Plata lanseres ikke før 15. november, men det er allerede en fornøyelse å konstatere at Bond-fans har en flott og i beste forstand pompøs Bond-låt i vente.

Vokalisten Shirley Manson framstår som 1999-utgaven av sin navnesøster Shirley Bassey på en melodi som har den rette kombinasjonen av storfelt drama og seig melankoli. Låta minner ikke så lite om gruppa Portisheads lek med John Barry-temaer på CD-en «Dummy». Den dramatiske åpningen gir øyeblikkelige Bond-assosiasjoner, mens sangen hviler på et vakkert og variert lydteppe av utpregete 90-talls cool-effekter. Tradisjon og fornyelse, som det så vakkert heter. Se opp for videoen; en vampyraktig blanding av robocop, vampyrmyter, 60-talls sci-fi og Royal Albert Hall-konsert.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer