Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Garth Brooks

Popcountry-kongen reiser seg igjen etter fiaskoen som Chris Gaines.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter den mislykte popflørten som Chris Gaines - hans alter ego skapt for en film som er blitt utsatt - er Garth Brooks tilbake der han vitterlig hører hjemme. Han er popcountry-kongen - på godt og vondt - og hans første regulære studioplate siden 1997 holder langt på vei mål. For en som har solgt nærmere hundre millioner plater, er kanskje ikke én million solgte på kort tid stort, men det betyr i hvert fall at han har reist seg etter Gaines-floppen.

Her er 12 låter i kjent Brooks-stil: pene popballader, rocka country, duetter med Trisha Yearwood og veteranen George Jones og gode musikere og låtskrivere.

Noen vil kanskje kjenne igjen «Pushing Up Daisies» fra Kevin Welch-plata «Life Down Here On Earth», og Delbert McClinton er delaktig i «Squeeze Me In» . Det betyr ikke at låtmaterialet er spesielt originalt, men mer solid . Og ingen gjør Garth Brooks-country bedre enn Garth Brooks (mange har prøvd å ta opp konkurransen!). Helkommers er han også, men gledelig nok banker hjertet hans fortsatt for den tradisjonelle countrymusikken.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!