Gartnerlosjen tilbake - med nye låter

Norges galeste band vender tilbake, med alle sine venner.

TILBAKE IGJEN: Det er 15 år siden Gartnerlosjen var i studio. Nå er bandet med Egil Hegerberg i spissen revitalsert og tilbake. Foto: Stian Andersen
TILBAKE IGJEN: Det er 15 år siden Gartnerlosjen var i studio. Nå er bandet med Egil Hegerberg i spissen revitalsert og tilbake. Foto: Stian Andersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Egil Hegerberg og Aslag Guttormsgaard samler et knippe av de merkeligste bandene i Norge i anledning jubileet for Duplex Records neste år.

25 år med moro Da vennene Egil Hegerberg, Kristopher Schau og Aslag Guttormsgaard var midt i tenåra startet de Duplex Records, som neste år feirer 25 år.

Det blir plateutgivelser og festivaler i de seks største byene i landet.

- Garantert mye moro, lover Egil Hegerberg og Aslag Guttormsgaard.

Dobbeltalbum Dagbladet møter dem over en enkel lunsj før de haster videre til øving med Hurra Torpedo, bandet som satte ny standard for alternativ bruk av hvitevarer.

- Vi var 16 år den gang, nå er vi rundt 40.

- Det begynte med en kassett, «Økern fiskebar», med den gjengen som etter hvert ble til Gartnerlosjen. Nå samler vi Duplex-bandene og gir ut dobbeltalbum i januar, sier Egil og Aslag.

Harde kjernen «Duplex Records 25 år» inneholder cd-ene «Utgått på dato» og «Best før» — hvorav den siste består av nye låter.

En rekke ulike artister har vært innom de forskjellige Duplex-bandene — og når er den harde kjernen samlet igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer