Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Gary Moore

Greie standardlåter, men også seig popblues.

CD: Gary Moore vil så gjerne spille blues, men det går ikke alltid like bra. Han overrasket positivt med skitten bluesrock i powertrioformat på «Scars» (2002), men så falt han tilbake i «Still Got The Blues»-fella. På «Old New Ballads Blues» handler det igjen om å hale og dra i hver eneste gitartone - til det blir hult og svært forutsigbart. Han åpner riktignok offensivt med Elmore James\' «Done Somebody Wrong» , som også The Allman Brothers har gjort, og instrumentalen «Cut It Out» er tøff, rå gitarblues. Men i Willie Dixons «You Know My Love» tar gitarronkinga overhånd, og «Midnight Blues (2006)» , en nyinnspilling av hans egen låt fra 1990, er bare en av flere kjedelige slowbluesballader med overfølsom sang. Det er likevel håp om at han vil spille «ordentlig» blues på Brygga under Notodden Blues Festival 5. august - slik han har vist at han faktisk kan.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling