Gåte vurderer comeback etter Dagbladet-intervju

Har snart samlet 10 000 underskrifter.

COMEBACK?: Gunnhild Sundli (til høyre) åpnet for et comeback hvis fansen samlet inn 10 000 underskrifter. Det har nå skjedd, og broren Sveinung (til venstre) er veldig klar for en gjenforening. FOTO: SCANPIX
COMEBACK?: Gunnhild Sundli (til høyre) åpnet for et comeback hvis fansen samlet inn 10 000 underskrifter. Det har nå skjedd, og broren Sveinung (til venstre) er veldig klar for en gjenforening. FOTO: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): — Haha, jeg kan jo bare snakke for meg selv, men altså ... Si at vi får inn ... æsj, nå høres jeg sikkert skikkelig blærete ut, men okei, si at vi får inn ti tusen underskrifter, da. Da hadde jeg gått for det, sa Gunhild Sundli i et intervju med Dagbladet FREDAG.

Sundli svarte på spørsmålet om hva som skulle til for at hun ville vurdere en Gåte-gjenforening.

En drøy uke seinere: Facebook-gruppa Get Gåte Back har 8800 medlemmer. 959 signaturer er lagt igjen på Opprop.no.

Og nå kan det faktisk skje.

Vurderte comeback- Jeg hadde aldri trodd at Gunhild kunne låte like blærete og hoven som meg, men det klarte hun faktisk. Og det kan jo straffe seg det, flirer Sveinung Sundli, Gunhilds felespillende bror.

Han avslører at bandet vurderte et comeback allerede tidligere i år. Mengden penger de ble tilbudt var anseelig, arenaen fortreffelig. Likevel falt ikke alle brikkene på plass.

- Jeg personlig var veldig klar. Men Gåtes fem medlemmer skapte en total energi som det blir veldig vanskelig å gjenskape uten at alle mann er med, sier Sveinung Sundli til Dagbladet.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer