Gayzone

Den knasende lyden fra ungpikehjerter var unison da Boyzone-stjernen Stephen Gately forklarte at han nok er lykkelig forelsket i en mann.

Av frykt for å bli dratt ut av skapet, «outet» Stephen Gately seg selv i går. Gjennom en pressemelding forklarte han at han er lykkelig forelsket i en annen sangstjerne - den nederlandske vokalisten Eloy de Jong i gruppa Caught in The Act.

Avisfrykt

Gately valgte å fortelle om kjærlighetslivet sitt selv, på den måten kom han britiske tabloidaviser i forkjøpet.

- Stephen fant nylig ut at noen forsøkte å selge historien til flere aviser. Han besluttet å fortelle fansen det selv i avisa The Sun. Han håper at intervjuet vil forklare fansen alt, og at det blir slutt på saken, heter det i gårsdagens pressemelding.

Gammelt nytt

- Jeg ville at mine fans skulle høre fakta fra meg før noen fikk anledning til å trykke en forvrengt versjon av sannheten, sier Gately over dagens forside på The Sun.

- Jeg håper fansen som har støttet oss fra første dag respekterer min ærlighet, sier han videre.

Men ikke alle viser tilbørlig respekt for avgjørelsen.

- Det må ha vært rundt 11 personer i Storbritannia som ikke allerede visste at han er homofil. Det er ingen stor sak, og jeg tror at Sun feiltolker folkets holdning, sier Paul Lester i Uncut Magazine ifølge BBC online.

Han frykter at «ut av skapet»-intervjuet i Sun kan slå tilbake på avisa, slik det gjorde da de slo opp Elton Johns privatliv for noen år siden.

KNUSTE DRØMMEN: Stephen Gately (t.h) knuste mange pikers drøm om å bli Fru Boyzone.