Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Gears of War 2» kommer i år

- Større, bedre og mer brutalt.

SAN FRANCISCO (Dagbladet.no): Alle som har spilt gjennom Xbox 360-blockbusteren «Gears of War», vet at slutten mer enn antydet at det skulle komme en oppfølger - noe heller ikke utvikleren Epic har nektet for.

I dag, under Microsoft presentasjon på Game Developers Conference i San Francisco, kom spillseriens skaper Cliffy B inn på scenen på en heller røff møte, der han sagde seg gjennom et lerret med en motorsagrifle kjent fra spillet.

- Vet dere hva som er morsomt om rykter på internett? Av og til er de sanne, sa Cliff Bleszinski, som han egentlig heter, før han fortsatte:

- Jeg er her i dag bare for å si at «Gears of War» bare var en setup. Det var en reklame der dere skulle bli kjent med figurene, verdenen og spillmekanismene. «Gears 2» vil bli større, bedre og langt mer brutalt enn det første spillet, på alle måter.

Han hadde ikke stort mer å si om den saken, men ga oss i det minste en lanseringsdato: November i år - og det fortsatt eksklusivt på Xbox 360.

Litt tidligere i pressekonferansen fikk vi for øvrig se en demonstrasjon av hvordan Epics spillmotor «Unreal Engine 3», som «Gears of War» bygger på, har utviklet seg i det siste - med overbevisende grafiske og fysikkrelaterte resultater.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media