Geert Wilders-filmen publisert

«Det at man er redd for opptøyer etter en sikkert like uskyldig film som det karikaturtegningene viste seg å være, bekrefter jo hele filmens budskap: muslimer bruker vold og trusler for å «fremme» sin sak. Modig gjort av denne politikeren som blant alle feige vestlige journalister og mediefolk tør å stå for noe så opplagt som å beskytte vår vestlige eksistens.

Abdo7

««Denne politikeren» ville hatt atskillig større troverdighet som modig forkjemper for ytringsfriheten hvis han ikke hadde gått inn for å forby koranen...

Suppedraken«Synes ikke det er så merkelig å ville forby en bok som oppfordrer til vold og drap.

KJDenne filmen er en utfordring for islam, da den viser oss hvordan muslimer reagerer på kritiske ytringer mot religionen. Det er opp til muslimene nå og vise at de kan leve i harmoni med oss, vår vestlige verden, eller om de ønsker å konfrontere gjennom vold. For vi lever i en verden der vi ikke kan tolerere at islam skal være tabu å kritisere!

Liberty«Liberty, muslimene i Norge viser deg hver bidige dag at de kan leve i harmoni med deg. Du vet jo like godt som meg at vi ikke har sett noen voldelige, rabiate protester utført av norsk-muslimer i Norge i etterkant av karikaturtegningene osv. Det at de protesterer har de da vitterlig rett til, så lenge det foregår under ordnede forhold. Det er da ingen tabu å kritisere islam, det kan man jo se på denne debatten her.

Norsk-muslim