Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Geldof la på røret

LONDON (Dagbladet): - Vi kranglet ikke. Riktignok ringte Michael om morgenen, men jeg skjønte ikke et ord av hva han sa, og la på røret, har Bob Geldof fortalt til nære venner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bob Geldof hevder at han lenge har kjempet en rettferdig kamp mot Paula Yates og Michael Hutchence. Geldof og Yates har tre døtre sammen, og det er for disse tre barna Geldof nå hevder han har ført en kamp.

Paula Yates ville ta med seg de tre barna og oppholde seg fire måneder i Australia sammen med Michael Hutchence. Dette sa Bob Geldof nei til, og var villig til å gå i retten for å få sin vilje gjennom.

Nok ferie

- De har hatt nok ferie, og bør ikke oppholde seg fire måneder i Australia, hevdet Geldof.

Bob Geldof har fortalt at han de siste månedene har blitt bombardert med telefoner fra Michael Hutchence, men at det sjelden er blitt faktiske samtaler på grunn av Hutchences psykiske tilstand.

- Denne saken er full av ofre. Man må ikke glemme Bob og de tre små døtrene heller, sier nære venner av Bob Geldof.

Selv ønsker ikke sir Bob å uttale seg - selv om han egentlig har valgt å gjøre det gjennom nære venner.

- Jeg har ikke sagt noe om denne saken på tre år. Jeg har det bra med meg selv og det er viktig, sier Geldof.

I skjul

I Australia fortsetter etterforskningen. Skuespillerinnen Kym Wilson og hennes kjæreste Chris Stollery er fortsatt i skjul. De har tilbudt politiet en forklaring gjennom sin advokat, men politiet har svart med at de ønsker å avhøre dem personlig.

Hutchence skal begraves i morgen i Australia.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!