Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Geldof skyld i selvmordet

LONDON (Dagbladet): Paula Yates beskylder nå sin tidligere ektemann, sir Bob Geldof, for å ha presset INXS-stjernen Michael Hutchence til selvmord. - Det er Bob som har presset Michael til dette. Man kaller ham sir Bob, men det er en spøk. Den drittsekken, raste Paula Yates.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Opplysninger som er kommet ut tyder på at Michael Hutchence ringte Bob Geldof bare timer før han døde. Bakgrunnen var at Paula Yates orienterte Michael om at hun ikke kunne flytte med ham til Australia på grunn av de tre eldste døtrene. Bob Geldof hadde nektet henne å flytte døtrene til et annet kontinent.

Dette gjorde Michael Hutchence rasende, og han skal ha lovet å ringe Bob Geldof umiddelbart etter samtalen med Yates.

Bob Geldof mot ekskona Paula Yates og Michael Hutchence har vært en kamp som har herjet i engelske aviser de siste tre åra, og Paula Yates er overbevist om at det er Geldof som har drevet INXS-stjernen mot stupet.

Godt humør

Politiet i Sydney leter nå etter den australske skuespillerinnen Kym Wilson og hennes kjæreste Christopher Stollery. De var de siste som så Michael Hutchence i live.

INXS-vokalisten var tidligere kjæreste med Kym Wilson, og de er fortsatt gode venner. De tre møttes i baren på Ritz Carlton Hotel, og satt og drakk sammen til klokka 23.30. Michael Hutchence var i godt humør, spøkte og lo og applauderte kvinnen som satt bak pianoet i baren.

Klokka 23.30 inviterte Hutchence til en drink i hans suite, og Kym Wilson og kjæresten ble med opp.

Litt over klokka 04.00 brøt selskapet opp. Da forlot Kym Wilson og hennes kjæreste hotellet. Da skal INXS-stjernen ha vært i godt humør.

Ringte flere

Etter at Michael Hutchence ble alene på rommet har han ringt til flere. En av de han ringte til var sin tidligere kjæreste Michelle Bennett.

Han la igjen en noe forvirret beskjed på telefonsvareren. Hun reiste til hotellet straks hun hørte beskjeden, men fikk ikke svar fra Hutchences suite, og forlot hotellet.

Det er funnet Prozac-piller på rockestjernens rom, piller som han har fått mot depresjoner. I går ble han obdusert, og om et par uker vil det bli klart hvilke stoffer han hadde tatt.

Bob Geldof

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!