Gelius-cocktail

Hjelpe og trøste hva man får til hvis bare viljen er der!

SEXLIV: I den nye boka som kommer nå, byr sokneprest Einar Gelius på detaljerte skildringer fra sitt eget sexliv.

Foto: Jørn H. Moen/Dagbladet
SEXLIV: I den nye boka som kommer nå, byr sokneprest Einar Gelius på detaljerte skildringer fra sitt eget sexliv. Foto: Jørn H. Moen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| ANMELDELSE: Presten Einar Gelius setter seg fore å ny-lese Bibelen for å finne hold for sitt ny-vitalistiske livssyn, men for å få til det, må han nærmest fyllekjøre mellom Bibelens bud.

Prosjektet skal vise oss at Bibelen «oser av sex og erotikk»!

Heftig sex Men dette er jo å snu tingene fullstendig på hodet. Gelius leter med lys og lykter mellom bibelske linjer for å finne livsbejublende kjønnsliv. Fangsten er syltynn, og de få tekststedene som egner seg, må tværes ut og gjentas i kapittel etter kapittel.

Når kong Xerxes' harem blir nevnt, forkynner Gelius at der kan det ha foregått lesbiske orgier - selv om det overhodet ikke finnes spor av noe sånt i teksten.

Når Rut legger seg ved Boas' føtter og han sier til henne «Bli liggende til i morgen tidlig», kommenterer Gelius: «Her var det ingenting å vente på! Het og heftig sex ble praktisert...» Hæ?

Våt erotikk Aller verst blir det når Gelius forteller om sine egne seksuelle eskapader. Han har tydeligvis fått en forkjærlighet for fetisjisme og «våtsex», og tolker dermed Høysangens vakre bilder om dryppende myrra til å dreie seg om ejakulerende kvinners urin. Hjelp!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer