Gellar topper USA

Tom Cruise mest pop i Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Skrekk er populært, men ingen hadde trodd at filmen «The Grudge» skulle skremme så mange amerikanske kinogjengere opp av sofaen og inn i kinosalen.

Gellar i hovedrollen

Filmen har eks-vampyrslakter Buffy Sarah Michelle Gellar i hovedrollen, og den spilte inn nærmere 40 millioner dollar. Dette var langt mer en ekspertene forutså, skriver nettstedet Boxofficemojo.com. Den premieren er den tredje beste høståpninga noensinne, bak filmene «Shark Tale» og «Scary Movie 3»..

«The Grudge» forteller historien om en amerikansk sykepleier som får en smake en grusom forbannelse. Filmen er regissert av Takashi Shimizu, og er den første på Spiderman-sjef Sam Raimi sitt produksjonsselskap Ghost House Pictures.

«The Grudge» har Norges-premiere i januar neste år.

Skurken Cruise lokker

Her hjemme fungerte samarbeidet mellom Michael Mann («Heat», «The Insider») og Tom Cruise meget bra. «Collateral har fått mye oppmerksomhet siden Mann hentet inn Cruise i rollen som psykopat og skurk: Leiemorderen Vincent som på en kveld skal ta livet en rekke vitner i en narkosak.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer