Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Gene Simmons sendte video til israelsk soldat

Støtter såret fan.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): De fleste kjenner Gene Simmons som en av grunnleggerne av bandet Kiss - ofte ikledd sminke og poserende med sin lange tunge.

Litt mindre kjent er det at 57-åringen er født med navnet Chaim Witz, i den israelske byen Haifa. Senere utvandret familien til New York.

Simmons er imidlertid fortsatt glødende opptatt av hva som skjer i sitt fødeland, og historien om soldaten Ron Weinreich har åpenbart gjort inntrykk.

Weinreich - en trofast Kiss-fan - ble såret under Israels kamper mot Hizbollah i begynnelsen av august. I forrige uke mottok han en video fra Simmons.

- Ron, dette er Gene Simmons. Jeg snakker til deg hjemmefra. Jeg kan ikke få gitt nok uttrykk for hvor stolt jeg er av deg, og hvor mye verden og Israel skylder deg, sier han på videoopptaket.

Videoen ble spilt av under Weinreichs bryllup, som ble arrangert på sykehuset. Soldaten er lam fra livet og ned.

- Av hele mitt hjerte - du er en sann helt, du er alles helt, du er min helt, og jeg skulle ønske jeg kunne være der sammen med deg, sier Simmons.

STØTTER ISRAEL: Gene Simmons sendte støttevideo til skadd, israelsk soldat. FOTO: SCANPIX/REUTERS
STØTTER ISRAEL: Gene Simmons sendte støttevideo til skadd, israelsk soldat. FOTO: SCANPIX/REUTERS Vis mer