Georg kommer aldri tilbake

Toralv Maurstad kommer ikke til å gjenoppstå i TV2s «Hotel Cæsar». Helt uaktuelt, sier såpehelten.

- Min arbeidsavtale med produksjonsselskapet slo fast at jeg skulle være med en tidsbegrenset periode. Og så skulle Georg krepere én gang for alle, sier Toralv Maurstad.

Avviser avisrykter

Avisa VG slo i helga stort opp at Georg Anker-Hansens bror skulle ankomme serien ved en seinere anledning, og at Toralv Maurstad skulle spille også denne rollen. Maurstad og TV2-ledelsen avviser dette overfor Dagbladet.

- Nei, jeg har ingen planer om det. Jeg har ikke blitt spurt engang, sier Toralv Maurstad som har sagt takk og farvel til såpeserien for godt.

Tjente mest

- Jeg forsvant ut av serien fordi jeg måtte ha tid til andre oppgaver. Nå er jeg fullbooket fram til neste jul, dermed har jeg ikke tid til andre «Cæsar»-roller heller, sier Toralv Maurstad til Dagbladet

Toralv Maurstad har etter det Dagbladet erfarer vært «Hotel Cæsar»s i særklasse best betalte skuespiller, men ingen vil si hvor mye han fikk for hotelldirektørjobben.

Krangel om lønninger har imidlertid vært årsaken til at flere av de unge skuespillerne trakk seg fra såpeserien underveis.

TV2 avviser at pengekrav har vært noe stridstema med Toralv Maurstad.

- Vi skiltes som gode venner. Økonomi har aldri vært noe problem. Vi er svært fornøyd med Maurstads innsats, men nå er det altså slutt, sier TV2s informasjonssjef, Rune Indrøy.

TAKK OG FARVEL: Henriette Lien og Beate Eriksen, alias Ninni og Ingrid, får aldri sin kjære Georg tilbake.