George Michael + Kenny = SANT

George Michael (34) og kjæresten Kenny Goss (39) har gitt hverandre gullringer og lovet at de skal leve sammen som et ektepar resten av livet, melder den engelske tabloidavisen The Sun.

Ikke uventet har den engelske tabloidavisen The Sun flere såkalte nyheter om popstjernen. Han har de siste dagene vært i medienes søkelys grunnet hans uanstendige oppførsel på et herretoalett i Beverly Hills tirsdags kveld.

Nå dreier det seg om de to identiske gullringene som popstjernen og kjæresten Kenny Gross bærer på deres venstre langfinger.

Avisen skriver i dag at flere venner har fortalt at de to for en tid tilbake byttet ringer og lovet hverandre at de skal holde sammen hele livet - som et tradisjonelt ektepar.

39-årige Kenny og George Michael har vært sammen i over to år, og Kenny skal ha vært en viktig støtte for den kjente popstjernen. En venn forteller følgende:

- George og Kenny er et fantastisk par som lever i et solid forhold. Dermed følte de at det var et naturlig skritt å skaffe seg «weddingrings» - eller gifteringer som det heter på godt norsk.

Ringene har inngravert en hemmelig melding - på gresk. En venn forteller videre:

- De bærer ringene som et hvilket som helst ektepar.

Paret skal også ha identiske ringer på høyrehånda. I går snakket Kenny for første gang i media. Ifølge The Sun sa han at George er i god form og alt er bra:

- Han ønsker ikke å fotelle mer offentlig, men han er veldig takknemlig for all støtten har fått i disse dagene, sa Kenny Goss videre.

George Michael ble kjent da han sammen med kameraten Andrew Ridgeley var duoen Wham! på 80-tallet. Duoen var ekstremt populær blant verdens ungpiker, som sørget stort da de to skilte lag i 1986. Michael har siden hatt solo-karriere.

George Michael er kjent for sanger som «Wake me up before you go, go», «I want your sex» og «Faith». Han var en av prinsesse Dianas favorittsangere, og var til stede i begravelsen hennes i september.

UT AV SKAPET:</B> George Michael lot seg i går intervjue i CNN. Der fortalte han for første gang offentlig at han var homofil.