Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

George Michael: A Different Story

En hyllest til popikonet George Michael.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FILM: «George Michael: A Different Story» er en ukritisk hyllest til mannen som har solgt over 80 millioner plater, popikonet George Michael. Vi får høre historien om WHAM!, om Michaels første kjærlighet, Anselmo Feleppa, som døde av AIDS i 1993, om popstjernens tanker om egen seksualitet, om hans utsvevende sexliv og ikke minst om musikken hans. En oppsummering av mannens karriere, helt enkelt.

I tillegg er dokumentaren proppet med korte intervjuer med diverse superstjerner, som alle tyller ørene våre fulle med superlativer om sin gode venn. George Michael er tidvis svært personlig i dokumentaren, likevel sitter jeg igjen med en følelse av at han aldri helt slipper guarden.

«George Michael: A Different Story» blir rett og slett for oppstilt og presseromaktig, og i disse post The Osbournes-tider kan man kreve å komme stjernene tettere på livet.

HYLLEST: George Michael spiller i Oslo 19.oktober. Før det kan du se ham på kino. Foto: SCANPIX
HYLLEST: George Michael spiller i Oslo 19.oktober. Før det kan du se ham på kino. Foto: SCANPIX Vis mer