George Michael snakker ut

- Jeg har alltid likt å ha sex på steder man ikke burde ha sex, sier George Michael (35) i et åpenhjertig intervju med musikkmagasinet Q.

For første gang siden han ble arrestert for onanering på et av Los Angeles offentlige herretoaletter, forteller han sin versjon av historien om møtet med en sivil- men (i følge George) lettkledd politimann.

- Han viste meg sin penis først. Så sa han at jeg skulle ta fram min etterpå. Jeg burde selvfølgelig ha latt være, men jeg tok sjansen og hadde ikke noen mistanke om at han var politimann, sier George Michael.

I den nyeste Michael-videoen tar popstjernen musikalsk hevn. «Outside»-videoen viser politimenn som ikke nøyer seg med å sabotere andres hyrdestunder, de har dem selv.

Videoen viser også hvordan L.A.P.D. overvåker hver krok av Los Angeles på jakt etter par som koser seg.

Se videoen!

- Naken i Oxford Street

Popstjernen har forsåvidt slått seg til ro med på hvilken måte han ble «outet» som homofil. Men hadde det vært opp til ham, hadde det skjedd på en mer velregissert måte.

- Å løpe naken nedover Oxford Street hadde vært en verdigere måte å komme seg ut av skapet på, sier den popstjernen, som ble overrasket over at så få hadde forstått at han var homse.

- Jeg hadde jo en bart som fikk meg til å se ut som om jeg hadde blitt avvist på en Village People-audtition.