George Michael tatt med buksene nede

Popstjernen George Michael (34) er arrestert etter at han oppførte seg usømmelig på et offentlig herretoalett i Beverly Hills. Toalettet skal være et kjent møtested for homofile.

Politiet arresterte George Michael i det han tirsdags kveld kom ut fra toalettet i Will Rogers Park, Beverly Hills. Michael skal ha vært alene på toalettet da en en ikke-uniformert politimann så popstjernen oppføre seg på en usømmende møte. Akkurat hva popstjernen gjorde, vil ikke politiet ut med.

- Jeg kan ikke gå ut med detaljer i saken, sa politimannen Edward Kreins til AP onsdag.

Irriterte naboer

Kreins fortalte at politiet gikk til aksjon denne kvelden etter klager fra folk om at parken er skjemmat av at homofile møtes her på kveldstid.

Angel Ruiz jobber som gartner i parken, og sier følgende til oppmøtte journalister:

- Vi ser en rekke menn som går rundt med bar overkropp og shorts. Og i tre-fire tida, er det mye forskjellig som foregår der.

Ingen kommentar

Andy Stevens er Michaels manager i London. Han ønsker ikke å kommentere saken på nåværende tidpunkt.

George Michael begynte sin sangkarriere sammen med Andrew Ridgeley i popgruppa Wham! tidlig på 80-tallet. Gruppa ble oppløst i 1986 og George Michael startet sin egen solokarriere. Han er kanskje aller mest kjent for singelen som kom ut i 1987: «I Want Your Sex».

TATT PÅ FERSKEN:</B> Her er det offentlige herretoalettet hvor popstjernen George Michael ble arrestert tirsdags kveld.