Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

George Michael til Norge

Feirer 25 år som artist.

(Dagbladet.no): George Michael legger i høst ut på sin første turné siden 1991, og 21. oktober står han på scenen i Oslo Spektrum.

Den tidligere Wham-stjerna har gitt turneen navnet 25Live, noe som mer enn antyder at han vil feire sine 25 år som plateartist.

Ifølge Gunnar Eide Concerts vil konserten inneholde et knippe låter fra samtlige av hans album - inkludert et par fra Wham-tida.

Turneen starter 27. september i Madrid.

Den 45 år gamle briten har ifølge Wikipedia solgt rundt 80 millioner album på verdensbasis, og dukker stadig opp i avisenes sladrespalter - nå sist for å ha krasjet inn i tre forskjellige biler for deretter å stikke av.

TIL NORGE: George Michael spiller i Oslo Spektrum i høst. FOTO: SCANPIX/REUTERS
TIL NORGE: George Michael spiller i Oslo Spektrum i høst. FOTO: SCANPIX/REUTERS Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling