George Michael ut av skapet

George Michael (34) går nå ut i CNN og forteller at han er homofil. Popstjernen unnskylder seg også overfor sine fans for at han oppførte seg usømmelig på et herretoalett i Los Angeles denne uken.

Popstjernen George Michael har vært på forsidene av en rekke aviser de siste dagene etter at han tirsdags kveld ble pågrepet på et herretoalett i Will Rogers-parken i Los Angeles.

George Michael skal der ha tåflørtet med en sivilkledd politimannen, meldte Aftonbladet i går. Deretter så politimannen popstjernen gjøre en usømmelig handling, og dermed var det gjort: Popstjernen ble pågrepet og avhørt i tre timer før han slapp ut mot kausjon.

- Jeg er ok

For å stoppe de mange mediespekulasjonene, har popstjernen latt seg intervjue i CNN:

- Jeg har dummet meg ut, og kan ikke gjøre annet enn å unnskylde meg overfor fansen. Jeg kan ikke engang si at det var første gang jeg har gjort noe slikt, men jeg ønsker å si at jeg er ok, sa George Michael til CNNs reporter.

«Zip me up before you go, go»

Den engelske tabloidavisa The Sun var en av de mange avisene som i går hadde George Michael på sin førsteside: «Zip me up before you go, go», var gårsdagens tittel.

- Jeg ønsker å si at jeg lever et veldig fint liv akkurat nå. Jeg lever i et homofilt forhold, og kan vel like gjerne si dette offentlig - for jeg har på en måte gjort dette allerede. Har jeg ikke, sa popstjernen. Han fortalte videre at han ikke har hatt et forhold til en kvinne på nærmere ti år.

Ungpikedrøm

George Michael ble kjent da han sammen med kameraten Andrew Ridgeley var duoen Wham! på 80-tallet. Duoen var ekstremt populær blant verdens ungpiker, som sørget stort da de to skilte lag i 1986. Michael har siden hatt solo-karriere.

George Michael er kjent for sanger som «Wake me up before you go, go», «I want your sex» og «Faith». Han var en av prinsesse Dianas favorittsangere, og var til stede i begravelsen hennes i september.

<B>TATT PÅ FERSKEN:</B> Det var på dette toalettet i Will Rogers-parken i Los Angeles at George Michael ble pågrepet av politiet tirsdags kveld.